Prima casă naţională de mediere din România vine de la Timişoara (timisoarastiri.ro)

Prima casă naţională de mediere din România vine de la TimişoaraCoordonată de timişoreanul Zeno Daniel Şuştac, doctor în domeniul medierii, expert european şi iniţiator al fenomenului în România, casa de mediere Şuştac&Asociaţii acoperă la nivel naţional, după modelul marilor case de avocatură sau insolvență, nevoile consumatorilor serviciilor de mediere din domeniul de business.

În Timişoara, Şuştac & Asociaţii a inaugurat anul acesta centrul de mediere Şuştac&Asociaţii, pas important în strategia Şuştac & Asociaţii de dezvoltare a unei reţele naţionale de astfel de centre în marile oraşe din ţară. Societatea civilă profesională de mediatori amintită este prezentă în principalele municipii din ţară şi bineînţeles, în Bucureşti, oferind mediului de business, alternative integrate la nivel naţional în rezolvarea amiabilă a conflictelor prin mediere.

Aşa cum ne-am obişnuit, Timişoara propune mereu premiere naționale, iniţiate de timişoreni. Iar pe partea de mediere, suntem deschizători de drumuri şi etalon la nivel naţional. Pentru Timişoara şi speram pentru România, viitorul este al soluţionării conflictelor amiabil, paşnic, pragmatic, elegant şi durabil, prin mediere şi dialog constructiv. Pentru că se poate şi altfel!
A.P.

Inscriere newsletter

Zeno Daniel Sustac 2012