timisoarastiri.ro - LA TIMIȘOARA, CEL MAI MARE CENTRU DE MEDIERE DIN VESTUL ȚĂRII, ȘUȘTAC & ASOCIAȚII, E PREGĂTIT SĂ PRIMEASCĂ CETĂȚENII LA MEDIERE ȘI INFORMARE

CEL MAI MARE CENTRU DE MEDIERE DIN VESTUL ȚĂRIIApropiata intrare în vigoare, la 1 februarie 2013, a noilor prevederi legislative care vizează obligativitatea parcurgerii procedurii de informare privind avantajele medierii de către toate persoanele care introduc o acțiune în instanță, inclusiv părțile care au declanșat deja un proces în fața instanțelor competente, în materiile prevăzute de lege (civil, familie, anumite cauze penale și altele) a generat necesitatea asigurării condițiilor pentru ca toți cei vizați să poată beneficia de serviciile de informare și, la cerere, de mediere.

Pentru a veni în întâmpinarea timișenilor, și nu numai, care vor avea nevoie de mediatori, la Timișoara a fost inaugurat recent cel mai mare centru de mediere din vestul țării, Centrul de mediere Șuștac & Asociații.

Situat într-o locație foarte accesibilă, clădirea de birouri (cunoscută drept clădirea BRD) de pe strada Simion Bărnuțiu nr. 62, Centrul de Mediere Șuștac & Asociații ocupă întreg etajul al treilea unde, pe o suprafață de câteva sute de metri pătrați, sunt amenajate săli de mediere, sală de primire a publicului, sală de conferințe, cu toate dotările necesare activităților de informare, mediere și chiar de pregătire de bază și continuă a corpului profesional al mediatorilor.

Dar cel mai important aspect în funcționarea Centrului de Mediere de la Timișoara îl constituie echipa profesionistă de colaboratori, în prezent aproximativ 30 de mediatori autorizați, gata să ofere publicului servicii la cele mai înalte standarde profesionale, în toate domeniile aplicabile legii medierii și în majoritatea limbilor de circulație europeană.

Informații despre activitatea și serviciile Centrului de Mediere Șuștac & Asociații pot fi obținute direct la sediul din Timișoara, str. Simion Bărnuțiu nr. 62, et. 3, sau la telefoanele:

0735.003.003, 0741.016.150, 0732.911.023

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

Inscriere newsletter

Zeno Daniel Sustac 2012